פירוש של המלצה לניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/09/2018 | 23:12 | מאת: יבגני

שלום רב! ביקרתי אצל אורטופד כף רגל. הוא רשם לי אבחנות Hallux Valgus, Hallux Rigidus והמליץ לי לבצע ניתוח. אין לי אפשרות ליצור קשר איתו ולכן החלטתי לשאול את שאלה כאן. בהמלצה לניתוח רופא רשם “הורדה של ראש המסרק הראשון פלנטרלית”. האם זה אומר שהולכים להסיר את המפרק וליצור עצם אחד רצוף? תודה מראש!

שלום רב הכוונה במה שרשם הינה לשנות את זוית וציר המסרק הראשון, על מנת לשנות את העומסים במפרק. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול