נגע ליטי בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/08/2018 | 03:06 | מאת: סתיו

שלום ד"ר, אני סובלת מספר חודשים מכאבים בקרסול (בעיקר במנוחה ובנהיגה), עם נפיחות קלה. הייתי אצל אורתופד שהפנה אותי לרנטגן ואולטרסאונד, האולטרסאונד יצא תקין אבל בתוצאות הרנטגן נכתב "בפיבולה דיסטאלית נגע ליטי ללא פריצה קטן". אפשר לדעת בבקשה מה זה אומר ומה הבדיקות המומלצות להמשך? מציינת כי אני בת 21, בריאה בד"כ. תודה רבה

שלום רב קרוב לודאי מדובר בממצא מקרי. יש לפנות לאורטופד עם הצילום על מנת שייבחן אותו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול