ניתוח לישור אצבעות ברגליים -

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/08/2018 | 22:07 | מאת: אסי

שלום לצוות, רוב האצבעות שלי ברגליים מתחילות לקבל צורה של 'אצבעות פטיש' עם יבלות ואחת מתוכן כבר עם יבלת גדולה ממש שהיא מאוד מכופפת. שמעתי על אפשרות לניתוח ואני קצת חושש מזה לגבי סיבוכים אפשריים אם בכלל . ניסיתי את את החבישה לאצבעות אבל זה לא נוח בנעליים. ביקרתי אצל פוידאטר אבל לא הצלחתי לקבל תשובות ממשיות לגבי כדאיות הניתוח, הייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת ממקרים אחרים

שלום רב הניתוח לתיקון אצבעות פטיש הינו ניתוח יעיל. יש לפנות לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול