חטסר תחושה/נימול בבהונות ובכריות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/08/2018 | 19:24 | מאת: נעמי

שלום! בעלי בן 60 מזה כשנתיים מתלונן על תחושה מוזרה בבהונות. ניסינו כמעט הכל, החלפת נעליים, תוסף של b12, ביקור אצל נוירולוג בדיקת emg תקינה, דופלר תקין, בדיקת אורתופד, בדיקות הדם לא מראות חריגה והבעיה מחמירה התפשטות של השטח הרדום. נראה שרופאת המשפחה אובדת עיצות ולא יודעת איך להמשיך מכאן. אנחנו מגששים באפלה ולא יודעים איך להמשיך מכאן. אודה לעצה

שלום רב הבירור דרך נוירולוג. לעיתים יש תלונות נוירופתיות ללא סיבה ברורה. בברכת רפואה שלמה DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול