שבר בבסיס המסרק החמישי. האם מותר לדרוך על הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/07/2018 | 12:24 | מאת: שבר תלישה בבסיס המסרק החמישי

האורטופד שאיבחן כתב דריכה לפי סף כאב. כרגע מאוד כואב בזמן דריכה. האם הכוונה היא שכל עוד יש כאב אסור לדרוך או שמותר כל עוד הכאב ניסבל.

שלום רב מותר לדרוך כל עוד הכאב נסבל. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

31/07/2018 | 20:17 | מאת: בהמשך לשאלה בקודמת..

בהמשך לשאלתי הקודמת. עד עכשיו (כשלושה ימים מאז הפציעה) נעזרתי בקביים מחשש להפרעה באיחוי השבר. האם זה אומר שאפשר לוותר על הקביים ועל אף הכאב אין חשש לפגיעה באחוי השבר? מדובר כאמור בשבר תלישה בבסיס המסרק החמישי.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול