ססמואיד כף הרגל . . . . . . . . . . . . . . . . . .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/07/2018 | 16:22 | מאת: חן

שלום אני שנה+ סובלת מדלקות בכף רגל שמאל עשיתי פיזותרפיה ולקחתי כדורים/זריקות ולא עזר כלום, הייתי בבית חולים וגילו שבנוסף לדלקות יש לי ססמואיד והכול למטה שבור לפי מה שהרופא אמר, אני רוצה לדעת איזה טיפול נוסף יכול לעזור לי?? נאמר לי כרגע ללכת עם נעל דארקו עם הגבהה..ואח"כ האם כדאי נעל שטוחה או גבוהה ליום יום? תודה

שלום רב בהמשך לטיפול בפיזיותרפיה ומדרסים, ניתן לשקול טיפול ניתוחי להסרת הססמואיד החולה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול