נוזל סמיך בברך שמאל, חשד ל sol

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/07/2018 | 16:47 | מאת: Sheren

אבא שלי סובל מכאבים ברגל שמאל מזה חודשיים, הכאב מתגבר ולפעמים הוא מתקשה ללכת או לעמוד.. הוא עשה בדיקה mri, והרופא אמר לו שיש חשד ל sol עקב נוזל סמיך שנמצא ברגלו, בברך ולמטה. שאילתי היא, עדיין אין תשובה ל mri, האם זה יכול להיות סרטן חס וחלילה? או מה שהוא ממאיר? או שפיר? יש להעיר שבדרך כלל אין בעיות רפואיות לאבא ואינו סובל ממחלות. הוא בן 64. אשמח לתשובתךם. תודה

שלום רב לא ברור במה הרופא חושד. משמעות SOL הינו תהליך תופס מקום, אשר יכול להיות שפיר או ממאיר. יש להמתין לפענוח תשובת הMRI ולפנות לרופא שוב. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול