בצקת בכף הרגל באזור הערקום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/06/2018 | 12:55 | מאת: שרה

רופאת המשפחה המליצה בפני לעשות הליכות, מסיבות שונות. מזה זמן רב שלא הלכתי בצורה רציפה. החלטתי לעשות כהצעת רופאה ויצאתי להליכה. הלכתי 50 דקות, בקצב מעט מואץ. כשחזרתי הביתה, לאחר כשעתיים התחילה כף רגל ימנית עליונה לכאוב, באזור הערקום. טבלתי את הרגל במים קרים מאוד והכאב חלף. אולם, אז ראיתי שהאזור הכואב התנפח, מעין גולה לא קטנה ורכה (משערת בצקת).. המקום אדמדם. אני יושבת עם רגל למעלה. במה מדובר, ומה עלי לעשות?

שלום רב ככל הנראה תגובה למאמץ. ממליץ לנוח בלבד. במידה ויש החמרה לפנות לרופא. ד"ר בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול