פענוח תוצאות בדיקת MRI כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2018 | 11:15 | מאת: נירית

שלום ד"ר, קיבלתי תוצאות בדיקת MRI של כף הרגל ואשמח להסבר. 1. זיזים גרמיים מינימליים באספקט דורזלי של המפרק הטלו-נוויקולרי. 2. Accessory navicular סוג 2 ללא שינויים תגובתיים. לפני הבדיקה עלה חשד לדלקת בגיד הטיביאליס האחורי ואקססורי נביקולר. אשמח להסבר מה תוצאות הבדיקה אומרות.

שלום רב לפי בדיקת הMRI אכן יש נביקולר עודפת, אך אין שינויים תגובתיים בעצם זו. כמו כן לא רשום שיש בעיה בגיד TP. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול