תחושה של כריות בכפות כפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/05/2018 | 13:59 | מאת: חטוליתוש

כבר מזה כמה שבועות יש לי תחושה מאוד לא טובה בכפות שתי הרגליים, חוסר יציבות בעמידה וגם בהליכה, רופא משפחה הפנה אותי לאורטופד...שלא יודע מה עושים ואייך לטפל בנושא.....הוא מטפל רק בשברים, שלח אותי לעשות בדיקת אי.אמ.גי...... מה. התופעה הזו ואייך מטפלים בה תודה מראש על תשובה

שלום רב תלונותיך אינן ספציפיות מספיק לשער אבחנה בפורום זה. ממליץ לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול במידה ויש כאבים בכפות הרגליים. ייתכן והתלונות אינן ממקור אורטופדי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

07/05/2018 | 20:59 | מאת: חטוליתוש

המון תודה על תשובתך אבדוק להגיע לאורטופד מומחה לכף רגל. אולי הוא יצליח להביח מה הבעיה לילה טוב

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול