מעוניינת בניתוח של הלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/04/2018 | 22:29 | מאת: קרן

מעוניינת בניתוח של הלוקס ולגוס מה התהליך כדי לעבור את הניתוח? האם הניתוח הוא דרך קופת חולים כללית הקופת חולים משתתפת בעלות ניתוח זה? האם מספיק ללכת למומחה כף רגל או יש תהליך קודם לכך? הפניות בדיקות...?

שלום רב יש לבצע צילום רנטגן של כפות הרגליים, בעמידה. לאחר מכן לפנות לרופא מומחה לכף רגל במרפאה או במרפאות חוץ של קופת חולים. הניתוח מכוסה על ידי קופות החולים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול