אצבע רביעית קצרה ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/04/2018 | 23:47 | מאת: רויטל

היי ד"ר בורג, הייתי אצלך בעבר לגבי בעייה אסתיטית של אצבע רביעית קצרה..זה מלווה אותי יום יום שעה שעה מגיל 7 , כיום אני בת 37 לא השלמתי עם המצב לצערי, האם יש פיתרון מתקדם מומלץ לעשות שינוי באצבעות? שאלה נוספת נולדה לי בת כיום בת שנה יש סימנים גדולים שירשה ממני אותו הדבר האם ניתן לעשות משהו בשבילה שהמצב לא יהיה כמו שלי?אני מעדיפה שלה לא יהיה ואני אמשיך לחיות ככה, מאוד חשובה לי תשובתך , תודה רבה!

שלום רב אצבע 4 קצרה נועבת בד"כ ממסרק 4 קצר. במידה ומפריע הטיפול הינו ניתוחי כפי שהסברתי. בד"כ התקנת מקבע חיצוני והארכה הדרגתית של המסרק. המקבע מותקן למשך זמן של חודשיים שלושה. לא מקובל לטפל כל עוד לא הסתיימה הצמיחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול