ניתוח באצבע הרביעית בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/04/2018 | 20:58 | מאת: רחל

שלום ד"ר יחזקאל, קראתי קצת על הנושא של העיוות Brachymetatarsia באצבעות הרגליים והבנתי שלא מבצעים לצורך אסתטיקה. השאלה שלי האם המצב שיש לי ברגליים יכול להיות ניתוח קל ללא כאבים וסיבוכים או שזה מצב שכן יכול לגרום לסיבוך כלשהו? מציינת שאני בת 22 ומצרפת תמונה של הרגליים

שלום רב לא צורפו צילומים. בכל מקרה אין ניתוח ללא סיכונים או סיבוכים פוטנציאליים. על מנת לבדוק התאמה לניתוח ואיזה ניתוח יש לבצע צילום רנטגן ולפנות למרפאות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול