צילום ct עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/03/2018 | 07:01 | מאת: מרווח מפרקי

שלום דר בורג, אשמח להבין את תוצאות הבדיקה בעזרתך. ממצאי סריקת ct קרסול שמאל "אסימטריה של מרווח מפרקי עם היצרות המדור מדיאלי לעומת לטרלי. כמו כן מקטע גרמי קטן תוך מפרקי בין הטיביאה לביפולה (כנראה הכוונה לפיבולה) מרוחקות. יתר מבנה גרמי ומרווחים מפרקיים שמורים. אוסטריגונום דו"צ".

שלום רב הכוונה לשינויים שחיקתיים במפרקים. שחיקת סחוס. בהתאם לגודל הממצא ודרגת הכאבים נקבע הטיפול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול