דחוף - כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/07/2004 | 23:37 | מאת: זיוה

שלום ד"ר, אני בת 55. מדי מספר חודשים הגב שלי נתפס ויש לי כאבים בגב התחתון. אני משתמשת בפלסתר המודבק על המקום, אבל רק לאחר מספר ימים הכאב חולף ואני יכולה שוב ליישר את הגב. רציתי לדעת איך אפשר לטפל בכאבי הגב כאשר הם מופיעים וכיצד ניתן למנוע את הופעתם החוזרת מדי מספר חודשים. בתודה מראש.

07/07/2004 | 15:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זיוה שלום. לא אוכל לתת המלצות לבירור וטיפול ללא בדיקה קלינית מסודרת ובדיקות הדמייה. פני לאורתופד באזור מגורייך לבירור וטיפול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול