לאחר ניתוח כריתת גוש gct

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/02/2018 | 22:54 | מאת: יונית

שלום לפני 6 שבועות עברתי ניתוח לכריתה מקומית של גוש gct באספקט הפלנטרי של כף הרגל. רק עכשו הפצע התאחה והתחלתי דריכה מלאה על כל הרגל (עד עכשו רק על העקב). המקום עדיין נפוח לעומת הרגל השניה כך שקשה להכניס לנעל. מרגישה ממש כאילו הולכת על גבשושית. האם נורמלי? מתי חזרה לתפקוד מלא ללא צליעה ? האם יש צורך הפיזיותרפיה?

שלום רב הגיוני למדי שעדיין תהיה נפיחות ותחושת מלאות במקום הניתוח בשלב זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול