שאלה לגבי שבר בכף רבל במסרק מספר חמש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/02/2018 | 18:43 | מאת: אילנית

לפני כשבועיים שברתי את מסרק 5 ברגל שמאל הייתי שבועיים עם גבס ולאחר מכן אמרו לי שאפשר להחליף למגף אני כבר שבוע עם מגף יש לי כאבים בכל כף הרגל בעיקר באצבעות מרגישה צריבה חזקה כאבי תופת והרגל רדומה כל הזמן הם זה נורמלי מה עלי לעשות והאם אחרי לאחר 6 שבועות אצטרך פיזוטרפיה

שלום רב במידה ויש כאבים, ממליץ לנוח עם הרגל מורמת, ככל שניתן. קרוב לודאי שתזדקקו לפיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול