מכה יבשה בכף הרגל(אזור תחתי)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/02/2018 | 07:49 | מאת: דור

שלום קיבלתי מכה יבשה בכף הרגל באזור שאני דורך עליו (זה מכה יבשה,לא ירד דם או משהו) וכל פעם שאני דורך אני מרגיש כאב שם,לא אחד כזה בלתי נסבל אבל הוא כואב זה כן מה לעשות? לתת לזמן לעשות את שלו? כי המכה עצמה לא נוראה אבל הקטע זה שאני דורך על האזור כל צעד ואני מפחד שזה לא יחלים

שלום רב תלוי בזמן שעבר מהחבלה ובעוצמת הכאב. ככל שעבר זמן רב יותר ואין שיפור, כך יש לפנות לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול