לחץ בכפות הרגליים מזה כשלש שנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/01/2018 | 09:36 | מאת: jonj

מזה כשלוש-ארבע שנים בתהליך של: תחושה של נעל לוחצת (כאילו אני לובש נעל במידה קטנה), בשתי הרגליים, וכיווץ של תחתית הרגל כאילו דרכתי על אבן. יש אזורים רגישים למגע פיזי גם כן (מתחת לפטישון ובאצבעות מלמעלה, שוב, כאילו אני נלחץ מהנעל). אין לי קצה חוט... רוב הזמן מוריד נעליים... תודה

02/02/2018 | 07:45 | מאת: jonj

הכוונה כמובן, גם לא בזמן נעילת הנעליים...

שלום רב תיאורך לא מספיק מדוייק ללא בדיקה גופנית. פנה לבדיקת אורטופד לבדוק את כפות הרגליים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול