כף רגל ושוק קרים וכואבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/01/2018 | 22:03 | מאת: אתי

ערב טוב, בימי החורף אני רגילה לישון עם גרבים מאחר וכף הרגל אינה מתחממת ונשארת קרה אך לאחרונה הבעיה החריפה כף הרגל נעשתה יותר קרה וגרביים לבד אינם עוזרים ואני נאלצת לגרוב מעליהן גם חותלות כדי שיתחממו ואוכל לישון. לציין שגם התחילו לי במקבלים בגלל הקו גם כאבים בשוקיים ומעט קור בשוקיים. האם התופעה הזו הינה ידועה. לציין שאני בת 50 ורוב שעות היום וגם בעבודה אני בישיבה מול מחשב. אודה למענה.

שלום רב לא מדובר בבעייה אורטופדית. ממליץ לבדוק האם מדובר בתופעת Raynaud, דרך רופא המשפחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול