דקירות בכף הרגל, התייעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/01/2018 | 19:20 | מאת: נטע

שלום, בחודשים האחרונים אני חווה דקירות בכפות הרגליים, התדירות משתנה ויכול לעבור שבוע שלא ארגיש בזה ולאחריו שבוע בו זה יקרה מספר פעמים. הדקירות בד"כ באזור הקשת של הרגל ובכריות. אני בחורה בת 25, בריאה. אשמח אם תוכל לכוון אותי מה יכול להיות הגורם ועם מי כדאי להתייעץ תודה רבה, נטע

שלום רב התלונות אינן מכוונות מספיק לאבחנה. ממליץ שתפני לרופא המשפחה לבדיקה ראשונית והכוונה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול