שבר בכף הרגל בעצם המסרק 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/01/2018 | 22:59 | מאת: נועה

שלום דר בורג, יש לי שבר בעצם המסרק 5 עם קיצור ותזוזה. קיבלתי 2 חוות דעת שונות בקשר לטיפול. רופא כך רגל שראה אותי בקופח המליץ על ניתוח. הגעתי לבית חולים ושם במרפאת כף רגל הומלץ על טיפול שמרני. 6 שבועות גבס ואחכ חבישה + מגף מיוחד לכמה זמן שאצטרך. נאמר לי שלטווח הארוך הניתוח לא מראה יתרון ומאחר ואינני ספורטאית כדאי טיפול שמרני. שאלתי- האם אחוי בטיפול שמרני למרות התזוזה והקיצור לא יגרום לי לבעיות בעתיד בהליכה או בנעליים או להופעת כאב. איך אדע מה מומלץ? תודה! מצורפת תמונה

שלום רב לא ראיתי את הצילום ולכן לא אוכל לחות דעה ספציפית על השבר הנ"ל. אוכל רק לומר שכמעט כל השברים הללו מטופלים שמרנית עם תוצאות טובות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול