כאב חזק ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/01/2018 | 06:20 | מאת: נטלי

בוקר טוב! שלשום בטעות קולגה מהמשרד שם את רגל הכסא שלו על כף הרגל שלי (באמצע לא קרוב לאצבעות) והתיישב. קם אחרי שניה בגלל שצעקתי. שלשום היתה נפיחות שירדה. זה כואב מאוד בעיקר בנגיעה או בתוך נעל. סתם כך זה רק מיחושים שאפשר לסבול. ומאתמול בערב אני מרגישה כאב באצבעות כאילו הן מתפרקות... היום בבוקר אני בקושי הולכת בעיקר בגלל האצבעות (למרות שהכסא היה לא על האצבעות). אודה לעצה. תודה!

שלום רב ממליץ לבצע צילום רנטגן לשלול שבר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול