היתפסות אצבעות רגליים וידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/01/2018 | 01:14 | מאת: אביטל

היי,לידע כללי יש לי פיברומיאלגיה שמתפרצת לעיתים קרובות, יחד עם זאת בחודשיים האחרונים התחילו להיתפס לי אצבעות הרגליים באופן קבוע ובשבוע האחרון לצערי גם אצבעות הידיים נתפסות בעיקר בצד שמאל יש לציין שהיא לא היד הדומיננטית שלי. הכאב הוא בלתי נסבל. למה זה באמת קורה? והאם יש טיפול? תודה אביטל.

שלום רב ממליץ לפנות לרופא המשפחה לביצוע בדיקות על מנת לראות האם יש חסר של ויטמינים הגורם להתפסות השרירים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול