הלוקס ווגוס - ניתוח, האם זה כואב מאוד?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/01/2018 | 09:13 | מאת: שקד

הי יש לי הלוקס ולגוס, כבר שנים. אני בת 32 ויש לי כאבים שהולכים ומחמירים מגיל 15... כמובן שבחורף אני סובלת במיוחד, בגלל הנעלים. בקיץ אני פשוט עם כפכפים מאווררים לגמרי. השנה זה הסבל הכי נורא שהיה לי אי פעם. הכאב מקרין כבר לכל כף הרגל וזה גם אם אני יחפה. הלכתי לראשונה בחיי לרופאה בגלל זה. היא ישר שאלה אותי אם אני רוצה ניתוח. פעם ראשונה שאני חושבת על זה ברצינות.. איפה אני יכולה לקרוא על הניתוח ועל אנשים שעברו את הניתוח? אולי מישהו פה עבר את הניתוח ויודע להגיד לי מה יותר גרוע, הניתוח או הכאבים שמלווים אותי ממילא ושבטח בגיל 50 כבר יהרגו אותי? שלא לדבר על נעילת נעליים יפות וכו... התייאשתי מזמן מזה

שלום רב בהחלט יש מקום לשקול טיפול ניתוחי לתיקון ההלוקס ולגוס. היום ניתן לבצע את הניתוח באופן מינימלי דרך חתכים קטנים מאד. ניתוח זה מפחית משמעותית את הכאבים בתקופה לאחר הניתוח. כמובן שכאבים זה סובייקטיבי לחלוטין. ניתן לקרוא עוד על הניתוח באתר שלי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול