כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/07/2004 | 13:32 | מאת: יפה

שלום . אני סובלת מאוד מכאבים יום יומים באזור הגב לכל אורך הצד השמאלי .השרירים תפוסים וכואבים .בצילומים לא נמצא דבר אך הכאבים חזקים ולא מרפים . אודה לך אם תתכו לי עיצה מה לעשות . תודה .

04/07/2004 | 16:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יפה שלום. לא ניתן לתת אבחנה וטיפול ללא בדיקה מסודרת. גשי לאורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

04/07/2004 | 18:41 | מאת: יפה

לכבוד ד"ר טיטיון שוב שלום לך , את עצתך לי לגשת לאורטופד כבר עשיתי וניסתי אך ללא הועיל , אף רופא שפגשתי עד היום לא נתן לי תשובה מדויקת או פתרון שיוכל לעזור לבעיה שאני סובלת ממנה באופן יומי. אודה לך אם תהיה אפשרות לפגוש בך או באם תוכל להמליץ לי על רופא שאתה מכיר ואולי יוכל לעזור לי לפתור את בעייתי. בתודה מראש יפה.

07/07/2004 | 09:00 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יפה שלום. אין לי התנגדות לבדוק אותך אך אני עוסק בעיקר בכירורגיית קרסול וכף רגל. אני ממליץ לך לפנות לרופא אורתופד העוסק בבעיות עמוד שדרה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול