החלמה משבר גליל מקורב בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/12/2017 | 11:08 | מאת: נחום

שלום רב, לפני כ5 שבועות שברתי את בוהן 5 (גליל מקורב). הבוהן קובעה לבוהן 4 ל3 שבועות. לפני כשבועיים, בעת הביקורת לאחר הסרת הקיבוע, האורטופד אמר שהשבר החלים, אך שיש להזהר (לא לרוץ / לקפוץ) במשך 5 שבועות נוספים. עברו שבועיים מהסרת הקיבוע, והבוהן עדיין נפוחה מאד. האם זה מצב רגיל? האם הנפיחות אמורה לרדת בשלב מאוחר יותר? תודה!

שלום רב בהחלט מצב רגיל. נפיחות יכולה להיות עד 3 חודשים ויותר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול