הלוקס ריג'ידוס, מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/12/2017 | 17:59 | מאת: אני

שלום יש לי הלוקס ריג'ידוס מזה שנים, היו לי כאבים חזקים והגבלות בהליכה.עמדתי לפני ניתוח אך כששמעתי במה כרוכה ההחלמה..החלטתי שלא יכולה להרשות לעצמי. עכשיו, יתכן שעכב נעליים מתאימות שרכשתי, הכאבים פסקו והתנועה חפשית יותר, אך הרגל התקצרה!!!! הבוהן הארוכה הפכה לקצרה..ויש בעיה בנעילת נעליים עם אותו מספר.. מוכר? יש מה לעשות?(אפשר להאריך בחזרה?).. איך מוצאים נעליים במספרים שונים לכל רגל? תודה

שלום רב מוזר לשמוע שהבוהן התקצרה. ממליץ לבצע צילום על מנת להבין את פשר הענין. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול