ניתוח כריתת קואלישן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/12/2017 | 20:53 | מאת: sasha2308

שלום מה הם אחוזי הצלחה לניתוח כריתת קואלישן לילד בן 13 ? האם ניתוח מומלץ ? האם יכול להגרם נזק לאחר הניתוח ? סיכום MRI קרסול: הודגם חיבור חלקי-סחוסי או פיברוי בין העצמות טלוס וקלקנאוס קואליציה טרזלית. הודגם איזור של בצקת לשדית באספקט לטרלי של קלקנאוס, כמו כן מוקדי אותות חריגים בכלל העצמות אשר נכללו בטווך הטריקה, יתכן גם כן מוקדי בצקת. 1. סימני TALO-CALCANEAL TARSAL COALITIONB פיברוטית או סחוסית 2.מוקדי בצקת לשדית בכלל העצמות אשר נכללו בבדיקה, יתכן ממצא משני להפעה ביומכנית בעקבות הממצא המתואר. תודה רבה, סאשה

שלום רב כאשר הקואליציה היא פיברוטית ומהווה רק חלק מהמפרק, בילדים צעירים כמו גיל 13, הצלחת הניתוח טובה למדי, אך עדיין יש סיכוי כי הניתוח לא יצליח, ואז בבגרות המטופל יצטרך לעבור ניתוח נוסף לאיחוי המפרק. בגיל זה כדאי לנסות את הניתוח לכריתת הקואליציה בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול