כאב בזרת בצד החיצוני רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/12/2017 | 00:23 | מאת: אני מירושלים

כבר כמה ימים כשאני נוגעת בזרת רגל שמאל בצד החיצוני לא בדריכה לא בחלק העליון של הרגל.אלא בצד החיצוני אני קופצת מכאב.או אם עושה תנועה של מתיחה באצבעות מרגישה כאב חד בזרת .משהו כאב פנימי לא מוסבר. אם גורבת גרב והגרב נגעה באיזור החיצוני של הזרת.כאב חד...אם לא נוגעת באצבע הכל בסדר אין כאבים. מה זה אומר.תודה מראש

שלום רב איני יודע משמעות ממצא זה, יש להבדק אצל אורטופד. רוב הסיכויים שתסמינים אלו יחלפו מעצמם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול