כאבים ביד ימין ואגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/07/2004 | 20:46 | מאת: דנה

שלום רב! אבי בן ה-73, החל לקחת כדורי ויוקס לכאבים שהחלו לו ביד ימין ובאגן בצד ימין. הרופא החליט להפסיק לו את הטיפול כי טען שהכדורים ממכרים ושמותר לקחת אותם עד 10 ימים. הכאבים לא חלפו ואבי החל לקחת מגה-גלופלקס. הוא חולה לב. רציתי לברר אם יש כדורים נוספים שיכולים להקל לו על הכאבים והאם לא מסוכן שהוא ייקח את המגה-גלופלקס מאחר והוא חולה לב. אודה לתשובתך.

04/07/2004 | 16:00 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דנה שלום. 1. וויוקס לא ממכר בשום מקרה. 2 - לא ידוע לי על תופעות לוואי של מגה-גלופלקס בהקשר למחלת לב. 3 - לא אוכל להמליץ על טיפול נוסף ללא בדיקה ובחינת בדיקות ההדמיה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול