כאבים ונפיחות / בליטה בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/12/2017 | 08:03 | מאת: רותי

שלום רב ,עקב נפיחות ובליטה בגב כף הרגל הופניתי לצילום רנטגן ואולטראסאונד ואלה התוצאות שקיבלתי:לא הודגמה פתולוגיה ברקמות רכות של כ) הרגל. יש לציין היפרטרופיה ואי סדירות קורטיקלית באחד מהמפרקים במיקום הנפיחות, עם זרימת ד& מוגברת ברקמות הרכות הצמודות, קורטקס של המפרק בלתי סדיר. בסיכום : שינויים דלקתיים?, אוסטאוארטרוטיים? במפרק במיקוםהנפיחות. אשמח לחוות דעת ,תודה רבה .

שלום רב ככל הנראה מדובר בשינויים שחיקתיים של מפרק בכף הרגל. יש לבצע צילום רנטגן או CT על מנת לאבחן איזה מפרק מעורב בדיוק. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול