דורבן בכף הרגל-אנדוסקופי (זעיר פולשני)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/11/2017 | 19:47 | מאת: סיגל

שואלת עבור אבא שלי. יש לו דורבן בכף הרגל שטופל חלקית. הבליטה עכשיו היא לא בכף הרגל אלא יותר למעלה לכיוון העקב. לאחר צילום הרופא המטפל אמר שצריך כנראה לשקול ניתוח. אבי הוא בן 69 ולפי הבנתי הניתוח לא פשוט וההחלמה ארוכה וקשה. האם יש אופצייה לניתוח אנדוסקופי (זעיר פולשני) שהוא להבנתי פשוט יותר וקל יותר בהחלמה? ואם כן או אולי, למי צריך לפנות כפנייה ראשונית?

שלום רב ניתן לבצע את הניתוח באופן זעיר פולשני. ההחלמה אכן קלה יותר והסיכונים פחותים. פני למרפאתי עם הצילום לצורך יעוץ האם מתאים להליך זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול