שבר במסרק כף הרגל 3 ,4 ,2

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/11/2017 | 12:51 | מאת: גלית

שלום לפני שבועיים מעדתי ועיקמתי את הרגל, פינו אותי לטרם שם עשיתי צילום והתברר שיש שבר במסרק כף הרגל הימנית 3,4 הרופא לפני שגיבסו אותי משך לי קצת את האצבעות על מנת ליישר את העצמצות לדבריו ולאחר מכן שמו לי סד בביקור אצל האורטופד נאמר לי להישאר עם הסד במשך שבועיים ולאחר מכן להגיע לביקורת עם נעל מיוחדת שהוא נתן לי לרכוש אני אחרי שבועיים עשיתי צילום בצילום לא נראה שום איחוי של העצמות השבורות. האוטופד הוריד לי את הגבס וביקש ממני לשים את הנעל יש לציין אני יומיים עם הנעל ממש לא נוח כואב מאוד הרגל מאוד נפוחה ובטח בלי יכלת לדרוך עליה מה עליי לעשות? האם להמשיך להיות עם הנעל? האם עדיף להחזיר את הגבס? מה זמן ההחלמה במקרה כזה?

שלום רב איני יכול פלהמליץ על טיפול ספציפי ללא שבדקתי אותך או ראיתי את צילומי הרנטגן. בעקרון שברים רבים בכף הרגל מטופלים ללא גיבוס. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

10/12/2017 | 08:45 | מאת: גלית

אני מודה לך על ההיתייחסות היום אני כבר חודש וחצי לאחר הפציעה, דורכת לסירוגין על הרגל . עדיין מאוד כואב ואני לא הולכת ישר יש לציין שאני מנסה לדרוך על כל כף הרגל אני מקבלת מכות חשמל שמאוד מקשות עליי להמשיך הרופא ביקש ממני להתנהל כרגיל וזה לא הכי מתאפשר, כמו כן תנועה מאוד מוגבלת באצבעות כף הרגל אני מצרפת לך את הצילום האחרון שעשיתי לפני שבוע אם זה נורמלי כל הכאבים ומכות החשמל? מתי אוכל לדרוך רגיל על הרגל? כמה זמן החלמה נותר? והאם פיזיותרפיה תעזור בשלב הזה? אשמח למענה תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול