גיד נחתך בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/11/2017 | 17:52 | מאת: קארן

נחתה עליי סכין על גב הכף וכנראה חתכה גיד של בוהן 1, מעבר לבדיקה קלינית לא נבדקתי באמצעי דימות, היכן אפשר לעשות זאת ע" לבדוק מה מצב הגיד? מה האפשרויות ללא התערבות כירורגית? האם קרע של רצועה שווה ערך לקרע של גיד? האם שבר תלישה חמור כמו קרע בגיד? תודה מראש

שלום רב אין צורך בבדיקות נוספות במידה וברור שהגיד נחתך. בד"כ יש צורך בתפירה ניתוחית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

09/11/2017 | 22:04 | מאת: קארן

איזו בדיקת דימות הכי מדויקת לבדיקת שלמות גיד בגב כף הרגל? תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול