כף רגל הלוקס ווגלוס. בוהן שניה פטיש .בוהן שלישית פריקה בשורש הבוהן .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/11/2017 | 15:45 | מאת: מירי

שלום. בכף ה.. רגל יש לי; בוהן שניה פטיש בוהן שלישית עולה על בוהן שניה ועושה פריקה בשורש הבוהן אי לכך אני דורכת על העצם . מצב בלתי אפשרי ובלתי נסבל להליכה. כמו כן יש לי בבוהן 1 הלוקס וואגלוס .. הכי מפריע לי בוהן שלישית עם הפריקה ללא חבישה והפרדת אצבעות איני יכולה ללכת .... האם יש צורך בהתערבות כירורגית . האם יש מצב שהרווח במפרק יבנה לאחר העיוות או אין מנוס מהתערבות כירורגית? תודה להתיחסותך זו תסייע בידי להמשך התנהלות. בברכת שבת שלום

שלום רב את מתארת מצב בו יש לחץ על ראש המסרק על רקע פריקת המפרק. טיפול מומלץ הינו ניתוחי - לתקן את העיוות ולנסות להוריד לחץ מראש המסרק. פני למרפאתנו ליעוץ בנושא. ניתן היום לבצע את הניתוחים בטכניקה זעיר פולשנית, המפחיתה משמעותית את הכאבים לאחר ניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול