הפנייה לפדיאטור באזור הצפון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/11/2017 | 13:39 | מאת: גבי

שלום רב, אחותי סובלת מציפורן חודרנית. לפני כחודש וחצי עברה כריתה של ציפורן ברגל אחת ועכשיו היא סובלת ברגל השנייה. מאחר ואצלנו זה במשפחה, אני עברתי טיפול אצל פדיאטור ששרף את שורש הציפורן בלייזר. מאז זה לא חזר. הייתי רוצה שתעבור הליך כזה כדי לסיים את הסבל הזה. (לכשיגדלו שנית, הם יגדלו ממלא מעוותות וזה יחזור על עצמו). לכן אני מחפשת פדיאטור באזור עפולה-נצרת-חיפה. תוכלו להפנות אותי? תודה

שלום רב יש לברר בקופת החולים היכן ניתן לקבל טיפול זה במקום מגורייך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול