שבר במסרק 5 עם תזוזה קלה בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/10/2017 | 18:21 | מאת: לאה

לפני חודשיים שמו לי גבס בגלל שבר במסרק 5 עם תזוזה קלה בכף רגל שמאל. לאחר חודשיים הורידו את הגב, בצילום C.T. הראה איחוי לאחר שבר אך בנוסף ראו שבר קטן במסרק 4. (בצילום רנטגן לא ראו את השבר הקטן) המליצו להתחיל פזיותראפיה. וכן אמרו שאפשר להתחיל לדרוך. כאשר אני הולכת עשר דקות למשל, כף הרגל כואבת ומעט מתנפחת. שאלתי היא האם זה בסדר לעשות כבר פזיותראפיה? וכן האם זה בסדר לדרוך על הרגל?

שלום רב אין שום מניעה לדריכה מלאה ופיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול