שבר ספירלי גליל מקורב בזרת כל הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/10/2017 | 16:40 | מאת: יואב

לפני 8 ימים קיבלתי מכה חזקה בזרת כף הרגל. לאחר שראיתי שהכאבים לא חולפים, פניתי אתמול לרופא ולאחר צילום הסתבר שיש לי ״ שבר ספירלי גליל מקורב אצבע 5 בכף הרגל״. האורטופד קיבע לי הזרת עם האצבע הסמוכה באמצעות חבישה. כעת אני מרגיש כאבים הרבה יותר חזקים והשאלה שלי היא כמה זמן עד שהעצם תתאחה? והאם אוכל לאחר מכן לחזור לפעילות גופנית סדירה ( אני רץ 3 פעמיים בשבוע)? תודה!

שלום רב לעצם זו לוקח כחודש להתרפא. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול