ציפורן נפלה בבוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/10/2017 | 09:53 | מאת: שרית

שלום, לפני חודש הציפורן בבוהן שלי היה שחורה לאחר מכן יצאו ממנה מים צהובים ולבסוף יצאה ממקומה. הבעיה היא שבחצי מהמקום שבו אמורה לגדול ציפורן יש בשר נפוח ועגול שפשוט לא יורד. האם זה יירד מעצמו או שעליי לפנות לכירורג שיחתוך לי את הבשר?

שלום רב אם נפגעה מיטת הצפורן יש לשקול תיקונה על ידי כירורג. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

25/10/2017 | 09:12 | מאת: שרית

שלום, בצד ימין של הציפורן יש מעין יבלת מוגלתית מדממת. ( מצב תמונה). אני מורחת על זה פולידין וחובשת. האם זה יירד מעצמו או שיש דרך לחתוך את זה אצל כירורג? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול