שריר תפוס, שבר מאמץ, משהו אחר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/08/2017 | 15:07 | מאת: זוהר

שלום, אני בת 18 ונוהגת להתאמן שישה ימים בשבוע אימונים עם משקל גוף ומזרן בלבד, כבר שנתיים. לפני כשבוע קניתי חבל קפיצה, וברביעי וחמישי עשיתי תרגילי קפיצה בחבל בבוקר, ובערב את האימון הרגיל שלי. ביום שישי, באמצע תרגילי הקפיצה החלה לכאוב לי הרגל בצד החיצוני של השוק, ואולי מעט בצד החיצוני. עד עכשיו זה כואב מעט במנוחה, אבל באימוני ערב זה מתגבר עד שהפסקתי כבר כמה אימונים באמצע עקב הכאב. אוכל לגשת לרופא רק בעוד יותר משבוע, איך אוכל לדעת בינתיים במה מדובר כדי לדעת מה לעשות? אם זה שרירים תפוסים אני ממשיכה בד"כ באימון קל וזה עוזר אפילו, אבל אם מדובר במשהו אחר אני לא רוצה לגרום נזק. יש דרך לאבחון עצמי לעת עתה? תודה רבה!

31/08/2017 | 15:09 | מאת: זוהר

עכשיו שמתי לב שיש תתי-פורומים נוספים, אם שאלתי אינה מתאימה לכאן אשמח לדעת באיזה מהם לפרסם כדי לקבל תשובה. תודה :)

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול