כאבים ונפיחות בכף הרגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/08/2017 | 14:12 | מאת: אילנית

לפני כ4 שנים חור בגודל 1.5 מ"מ ועברתי ניתוח קידוחים בכף הרגל. לפני כשבוע מעדתי ונפלתי ומאז הרגל נפוחה וכואבת. תוצאות צילום קרסול: רושם של אוסטאופניה. אי סדירות קונטור באספקט אחורי של הטיביה הדיסטלית- ניוון? חבלתי? פרט לכך לא הודגם קו שבר אחר או פריקה. דורבן פלנטי זעיר בקלקנאוס. שאלה: האם הממצאים מדברים על משהו חדש בעקבות המעידה האחרונה, או שזו תוצאה של הניתוח? תודה

שלום רב לפי מה שרשמת אין ממצא חדש חבלתי, כנראה תוצאה של הניתוח הקודם. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול