שבר תלישה בכף רגל אחרי נפילה ממדריגות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/08/2017 | 12:07 | מאת: שבר תלישה בכף רגל

שלום לפני 3 ימים אני רצתי במדריגות עם נעלי עקב , פספסתי מדריגה נפלתי וסובבתי רגל. בCT הבחינו שבר תלישה בכף רגל (קרסול לא נפגע). במוקד עשו לי גבס קבד כמעת עד הברך. האוטופד אמר לי שכדאי לי להיות עם הגבס הזה 6 שבועות. שאלה: האם יש אפשרות להחליף גבס זה לקל ונוח יותר אולי אחרי כמה זמן? האם חובה בכלל גבס מקרים כאלו?

שלום רב אין מניעה להחליף לגבס קל. לגבי הצורך בגבס איני יכול לומר כיוון שלא ראיתי את ההדמייה. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול