קרע בסינסמוזיס וTFD כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/08/2017 | 14:33 | מאת: דן

אני כדורגלן מקצועי ונפצעתי במהלך משחק ב11.2.17 וב18.5.17 התגלה באולטרה סאונד קרע בסינדסמוזיס של 5.5 מ"מ ו6.8 מ"מ בTFD לאחר מכן עברתי 3 הזרקות של PRP ובאולטרה סאונד היום רואים קרע של 5.3 מ"מ בסינדסמוזיס ו3.7 מ"מ בTFD איזה טיפול יכול לעזור לי ? תודה !

שלום רב יש להבדק על ידי אורטופד כף רגל וקרסול על מנת לראות מהיכן הכאבים. במידה והכאבים מאיזור הסינדסמוזיס לשקול טיפול ניתוחי בתלות הפתיחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול