ניתוח להסרת קואליציה ופלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/07/2017 | 17:57 | מאת: מיטל

אנחנו בברור והתלבטות לגבי אפשרות ניתוח להסרת קואליציה בקרסול. מהם אחוזי ההצלחה של ניתוח להסרת קואליציה ופלטפוס (ילד בן 12) ? האם השיטה המתוארת בקישור המצורף מקובלת בארץ ? http://www.podiatrytoday.com/tarsal-coalition-surgery-and-flatfoot-repair-what-you-need-know

שלום רב אחוזי ההצלחה תלויים בגיל החולה ובסוג הקואליציה. ישנן קואליציות המגיבות טוב יותר (כגון קואליציה קלקנאונביקולרית) וישנן המגיבות פחות טוב (כגון טלוקלקנאלי). בכל מקרה מומלץ לנסות טיפול ניתוחי להסרת הקואליציה בגיל 12. לעיתים רבות אני מוסיף פרוצדורה לתיקון הפלטפוס כגון בורג ארטרוארזיס. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול