עיוות בכף הרגל - עצם בולטת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2017 | 21:44 | מאת: שירה

היי, אני בת 25. נולדתי עם כפות רגליים בהן יש לי עצמות בולטת בצידן החיצוני. " מעין זרת שישית " . ברגל שמאל העצם יותר בולטת והדבר מפריע לי הן מבחינת אי נוחות בנעילת נעליים (במיוחד ברגל שמאל) ובנוסף בפן האסתטי שלא מאפשר לי לנעול כפכפים וסוגי סנדלים בקיץ. הדבר מביך אותי נורא ומפריע לי. קראתי על זה מעט באינטרנט והבנתי שקוראים לזה tailors bunion. שאלתי היא, האם שמעת על מקרים דומים של ילדים שנולדו עם כפות רגליים מסוג זה? הם יש טיפולים שיאפשרו לי להיפטר מבעיה זו ובכך לשפר את איכות חיי ? תודה מראש

שלום רב אם אכן מדובר בBUNIONNETTE, אזי הטיפול הינו כירורגי ובד"כ פשוט למדי. פני לאורטופד המתמחה בכף רגל וקרסול להפניה לניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול