נפילה מקטנוע לאחר ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2017 | 15:40 | מאת: בן

היי שלום רב לפני כ3 שנים עברתי ניתוח בקרסול subtalar arthrodesis לאחר שאובחן tarsal coalition עקב חבלת קרסול לפני כחודש החלקתי מרכיבה על קטנוע והאופנוע נפל לי על הקרסול במיו נאמר כי אין שבר או משהו חריג ומאז אותה מכה חזרו לי הכאבים בצד המידאלי של הקרסול ללא נפיחות או משהו חריג הרגשה של משהו תפוס וכאבים של משהו נקרע בזמן מתיחת כף הרגל.. מה זה יכול להיות? העם יש סיכוי שפגעתי בניתוח? ומדוע הכאב המקומי בצד המידאלי חזר.?

שלום רב רוב הסיכויים שהארטרודזה עצמה לא נפגעה, אך ייתכן ונפצעת ברצועות הקרסול או מדובר בחבלה באיזור רגיש ממילא. ממליץ לבצע סונר של הקרסול ולפנות לאורטופד מומחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול