צורת אצבעות לא תקינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/07/2017 | 22:50 | מאת: חן

שלום רציתי לשאול האם צורת האצבעות של בני בן ה4 אמורה להפריע לתפקוד ולהתפתחות? לא ידוע על מישהו במשפחה עם צורת אצבעות כזו. ויחד עם זאת האח הקטן בן השנתיים מתחיל לקבל צורה כזו באצבעותיו

שלום רב איני יודע באיזה עיוות מדובר. יש לפנות לאורטופד ילדים לבדיקה ואבחון. בד"כ עיוותים בבהונות קטנות לא פוגעות בהליכה או בהתפתחות. במידה ומפריע ניתן לתקן את העיוות, בד"כ בגיל מאוחר יותר, עם תום הצמיחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

13/07/2017 | 09:25 | מאת: חן

שלום רציתי לשאול האם צורת האצבעות של בני בן ה4 אמורה להפריע לתפקוד ולהתפתחות? לא ידוע על מישהו במשפחה עם צורת אצבעות כזו. ויחד עם זאת האח הקטן בן השנתיים מתחיל לקבל צורה כזו באצבעותיו

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול