כאבים בכף רגל בכרית מתחת לבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2017 | 15:51 | מאת: מור

מזה כמה שבועות אני סובל מכאבים בכרית מתחת לבוהן ברגל שמאל. זה מרגיש כאילו העצם שם רגישה ולא מרופדת מספיק. אני מרבה בפעילות גופנית יחפה ושם בעיקר סובל מהכאבים. אשמח לשמוע מה זה יכול להיות, מה ניתן לעשות ובמוחד האם יש מתיחות או חיזוק שיכולים לעזור.

שלום רב ייתכן ומדור בפגיעה בעצם הססמואידית. אלה הן שתי עצמות קטנות בגודל של עדשה, הנמצאותתחת הבוהן ותומכות בה. לעיתים סובלים מהתפורות של העצם ולעיתים שבר או שבר מאמץ. בשלב ראשון יש להבדק על ידי אורטופד ולבצע צילום רנטגן מכוון. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

10/07/2017 | 12:43 | מאת: מור

תודה על התשובה! קראתי ובאמת שקיעה של העצם הססמואידית מתאימה לתחושות שלי. עד שאני אזכה לראות רופא יש פיזיותרפיה שכדאי לאמץ בינתיים? האם מדרסים מומלצים במקרה כזה? או שאפשר פשוט לרפד את הכריות מבחוץ?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול