שבר במסרק 4 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/07/2017 | 19:12 | מאת: אלינור

שלום לפני כחודש שברתי את עצם המסרק 4 בכף הרגל גובסתי לתקופה של 3 שבועות וכעת הורידו לי את הגבס ואמרו שבוע לא לדרוך על הרגל. השאלה שלי היא מתי אוכל לדרוך על הרגל ולחזור לשגרה . כרגע אני לא מסוגלת להזיז את הרגל ואין לי תחושה באצבע אחת. כמה זמן יקח עד שאחלים. מה עליי לעשות כדי לזרז את התהליך? תודה מראש

שלום רב תוכל לדרוך על הרגל תוך מספר ימים בד"כ. יש להתרגל לדרוך שוב לאחר תקופת גיבוס. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול